Gyermekkel jönnél? Ahhoz, hogy cicáink és vendégeink is jól érezzék magukat, meg kellett hoznunk néhány szabályt. Kérlek, kattints ide és olvasd el >>>

Rólunk

Nem sokkal az után, hogy Európában megjelent a „Cat Café” azaz a macskás kávéház fogalma, Budapesten is megnyitottuk kávézónkat. Itt ötvöztük az állatvilág eme szépségeit a kávézás szertartásával Budapest szívében, a hatodik kerületben, a Szent István Bazilika és a Belváros közelében.

A hozzánk betérő kedves Vendégek számos forró italból, üdítő italból és alkoholos készítményekből, valamint süteményekből és melegszendvicsekből választhatnak.

Lehetőséget kínálunk privát rendezvények, születésnapok, névnapok és egyéb alkalmak lebonyolítására. A kávézó készséges személyzete és a házirend segít abban, hogy a lehető legnagyobb élményben legyen részük, ha szabadidejüket nálunk töltik el.

Szeretettel várunk mindenkit, aki szereti a cicákat és vállalkozik egy nem mindennapi élményre.

Cicáink

Pongó

Pongó

Ő kávézónk bohóca. Egy boci bőrbe bújt cicarosszaság. Menhelyről került hozzánk még kölyökkorában. Imádja a lábát a vizespohárba mártogatni, ezért a vizedet soha ne hagyd őrizetlenül, ha Pongó a közelben ólálkodik. A kupakokat is imádja lopkodni.

Pötyi

Pötyi is menhelyről került hozzánk. Ő egy igazi mini ragadozó. Nehéz a bizalmát elnyerni, de ha elfogad, akkor nagyon ragaszkodóvá válik. Ha igazán jó barátok lesztek, egy kis simiért bármekkorára képes felugrani. 

Pötyi
Omara

O'Mara

Ő egy igazi művészlélek, ő is fajtatiszta main coon. Sokszor ábrándozva mereng maga elé, kedvenc helyén, az asztalon fekve. Imád a nyitott laptopokra és táskákra feküdni, ahol színes pillangókról ábrándozik. A nyugalom mintaképe, bár az utcai galambok néha teljesen izgalomba tudják hozni.

Kyra

Kyra is menhelyről került hozzánk. Legendák keringenek arról, hogy Kitty-vel testvérek vagy talán anya-lánya páros, de ezt már sosem fogjuk megtudni. Kyra is nagyon szeszélyes, ő is nehezen fogad a bizalmába, mindenképpen óvatosan és alázatosan közelítsd őt is, ahogy Kitty-it is.

Kyra
Mortimer

Mortimer

Mortimer cica ereiben brit kék vér csörgedez, ami természetén is látszik. Kedves, nyugodt, barátságos cica, nehéz őt kihozni a sodrából. Imád a mosdókagylóban feküdni, és a csöpögő vízre vadászni. Ha nem lenne igaz a mondás, hogy minden cica egyformán gyönyörű, akkor azt mondanánk, hogy ő a legszebb cicánk.

Maya

Mayácska társ-alapítványunk, a Macskavilág Alapítvány mentvényeként került hozzánk. Elütve, törött csípőcsonttal találtuk egy bokor alatt. A sikeres műtétet követően lábadozni költözött a kávézóba. Mivel mi is és cicatársai is nagyon megszerettük, így nem volt kétséges, hogy nálunk marad. Ha megvakargatod a hátát, biztos barátság alakul ki köztetek.

Maya
Flora

Flora

Flora Fluffy testvérkéje. Ő egy gyönyörű házi-perzsa keverék cicalány. Ő egyszerre játékos, bolondos, de leginkább egy nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott cicus. És persze egyedi színű bundája mindenkinek nagyon tetszik.

Luna

Luna cicus is társ-alapítványunk, a Macskavilág Alapítvány jóvoltából került hozzánk. Egy Balaton melletti üres telken élt több cicatársával együtt. Kicsinyeit elvesztette, de az emberekbe vetett bizalmát nem. Ő is egy igazi bújós, kedves, barátságos cicalány; réveteg tekintete mindenkit elvarázsol.

Luna
Momo (1)

Momo (Szutyok)

Momo cicus szépséges és fajtacicára utaló külseje ellenére szintén a Macskavilág Alapítvány mentvényeként került hozzánk. Utcán találtuk, nagyon koszosan, olajosan egy szálloda mellett. Momo pillanatok alatt beilleszkedett és megtalálta a helyét nálunk. Aktív, játékos, nagyon szórakoztató cicus, vendégeink nagyon szeretik.

Mirtill

Mirtill, aki szintén a Macskavilág Alapítvány jóvoltából került hozzánk, egy igazi házi cica, mind külsőre mind igazi cicás tulajdonságaiban. Simogatásért bármennyit képes nyávogni, igazi operaénekes. Ha nem figyelsz, könnyen a válladon terem, szereti a magaslatokat a vendégek válláról megközelíteni. Reménytelenül szerelmes Azúrba, aki tudomást sem vesz róla, de ő nem adja fel. Amikor csak tud, az álomkandúr közelében tartózkodik

Mirtill
Aslan (1)

Aslan

Jozsko

Jozsko (1)
Figaro

Figaro

Mirr-Murr

Mirr-Murr
Mini (1)

Mini

Nermal

Nermal
Sophie

Sophie

SzJA 1%

A Macskavilág Alapítvány magas állatorvosi költségei miatt kérjük, hogy felajánlásaitokat Alapítványunk részére tegyétek meg.

Ismerőseiteket, barátaitokat és családtagjaitokat is buzdítsátok erre! Nektek egy apróság, nekünk óriási segítség! Köszönjük!

Macskavilág Alapítvány

Adószám: 18211360-1-13

Kapcsolat

Révay utca 3., Budapest

Hétfő –Vasárnap: 10:00 – 21:00

Telefon: +36 20 617 3301

(C) – 2020 Catcafé Budapest