Nem sokkal az után, hogy Európában megjelent a „Cat Café” azaz a macskás kávéház fogalma, Budapesten is megnyitottuk kávézónkat. Itt ötvöztük az állatvilág eme szépségeit a kávézás szertartásával Budapest szívében, a hatodik kerületben, a Szent István Bazilika és a Belváros közelében.

A hozzánk betérő kedves Vendégek számos forró italból, üdítő italból és alkoholos készítményekből, valamint süteményekből és melegszendvicsekből választhatnak.

Lehetőséget kínálunk privát rendezvények, születésnapok, névnapok és egyéb alkalmak lebonyolítására. A kávézó készséges személyzete és a házirend segít abban, hogy a lehető legnagyobb élményben legyen részük, ha szabadidejüket nálunk töltik el.

Szeretettel várunk mindenkit, aki szereti a cicákat és vállalkozik egy nem mindennapi élményre.

Cicáink

Pötyi

Pötyi is menhelyről került hozzánk. Ő egy igazi mini ragadozó. Nehéz a bizalmát elnyerni, de ha elfogad, akkor nagyon ragaszkodóvá válik. Ha igazán jó barátok lesztek, egy kis simiért bármekkorára képes felugrani. 

Pötyi
Omara

O'Mara

Ő egy igazi művészlélek, ő is fajtatiszta main coon. Sokszor ábrándozva mereng maga elé, kedvenc helyén, az asztalon fekve. Imád a nyitott laptopokra és táskákra feküdni, ahol színes pillangókról ábrándozik. A nyugalom mintaképe, bár az utcai galambok néha teljesen izgalomba tudják hozni.

Mortimer

Mortimer cica ereiben brit kék vér csörgedez, ami természetén is látszik. Kedves, nyugodt, barátságos cica, nehéz őt kihozni a sodrából. Imád a mosdókagylóban feküdni, és a csöpögő vízre vadászni. Ha nem lenne igaz a mondás, hogy minden cica egyformán gyönyörű, akkor azt mondanánk, hogy ő a legszebb cicánk.

Mortimer
Flora

Flora

Flora Fluffy testvérkéje. Ő egy gyönyörű házi-perzsa keverék cicalány. Ő egyszerre játékos, bolondos, de leginkább egy nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott cicus. És persze egyedi színű bundája mindenkinek nagyon tetszik.

Momo (Szutyok)

Momo cicus szépséges és fajtacicára utaló külseje ellenére szintén a Macskavilág Alapítvány mentvényeként került hozzánk. Utcán találtuk, nagyon koszosan, olajosan egy szálloda mellett. Momo pillanatok alatt beilleszkedett és megtalálta a helyét nálunk. Aktív, játékos, nagyon szórakoztató cicus, vendégeink nagyon szeretik.

Momo (1)
Mirtill

Mirtill

Mirtill, aki szintén a Macskavilág Alapítvány jóvoltából került hozzánk, egy igazi házi cica, mind külsőre mind igazi cicás tulajdonságaiban. Simogatásért bármennyit képes nyávogni, igazi operaénekes. Ha nem figyelsz, könnyen a válladon terem, szereti a magaslatokat a vendégek válláról megközelíteni. Reménytelenül szerelmes Azúrba, aki tudomást sem vesz róla, de ő nem adja fel. Amikor csak tud, az álomkandúr közelében tartózkodik

Aslan

Aslan (1)
Jozsko (1)

Jožsko

Mirr-murr

Mirr-Murr
Figaro

Figaro

Nemo

Nemoka
Nermal

Nermal

SzJA 1%

A Macskavilág Alapítvány magas állatorvosi költségei miatt kérjük, hogy felajánlásaitokat Alapítványunk részére tegyétek meg.

Ismerőseiteket, barátaitokat és családtagjaitokat is buzdítsátok erre! Nektek egy apróság, nekünk óriási segítség! Köszönjük!

Macskavilág Alapítvány

Adószám: 18211360-1-13

Kapcsolat

Révay utca 3., Budapest

Hétfő – Vasárnap: 10:00 – 21:00

Telefon: +36 20 617 3301

(C) – 2020 Catcafé Budapest